Vi prioriterar kvalitet framför snabbhet och sätter kunden i centrum.

För oss är kvalitet och produkten vi levererar inte bara det fysiska arbetet, utan också projektering, vägledning och uppföljning. När man bygger eller renoverar är det viktigt att känna sig trygg med sin entreprenör, att man får den hjälp och information man behöver samt att entreprenören ser till kundens intressen likväl som sina egna. Så planerar ni att utföra någon typ av jobb, ta kontakt med oss innan, ta tillvara på vår kunskap i ett tidigt skede för att hjälpa er praktiskt utforma er vision på bästa sätt.

Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng som verkligen har det roligt på jobbet. Vi ser alltid fram emot att träffa nya människor med samma kvalitetstänk som vi har. Är du en sådan person som gillar utmaningar, problemlösning och anser att hantverk fortfarande är baserat på kvalitet? Hör då av dig till oss för att se ifall vi har några öppningar.

Våra entreprenader

Vårt specialområde är våtrumsentreprenader och vattenskador men även offentliga miljöer, nybyggnader, tillbyggnader samt ombyggnader. Till våra större beställare har vi bla haft nöjet att arbeta med Körunda Golf & Konferens Hotell, Kyrkan, Folkets Hus, Flexhus, Nynäshamnsbostäder, Nynäshamns Kommun, HSB och Trygg Hansa. Vi utför också arbeten åt mindre och större lokala fastighetsägare, privatpersoner och vård-institutioner och kan alltid lämna referenser på begäran.

Kvalitet och miljö

Vi är våtrumsbehöriga enligt PER (Plattsättarentreprenörers Riksförening) och Byggkeramikrådet och följer därmed BBV (Byggkermikrådets Byggregler för Våtrum). Vi arbetar enligt en kvalitets och miljöplan upprättad och baserad på ISO 9001 och ISO 14001.

Var finns vi?

Vi arbetar inom hela Stockholms Län med fokus på Södertörn. Vi har vårt kontor i Nynäshamn och alla våra entreprenader utgår därifrån. Vill ni besöka oss eller få mer information?

Ring oss då på 0708571081 eller skicka ett email till info@storavika.com

Ni kan också besöka oss på följande adresser:
Blogg: www.stenhusdröm.se
Hemsida: www.storavika.com / www.storavikastenhus.se

Share →
Bygga hus?

Bygga hus?

Vi har ett stenhus-koncept som vi tror du kommer gilla! Du kommer till bloggen genom att klicka här...
Behörig för Våtrum

Behörig för Våtrum

Vi är behöriga enligt PER's branschregler för våtrum. För mer information, besök BKR's hemsida.
Tidrapportering Online

Tidrapportering Online

Med vår tidrapportering online erbjuder vi kunder ett sätt att följa arbetet från distans.